Kuplivia hetkiä Turun kattojen yllä Walossa pe 24.3.
Kihelmöivät kuplat, napakan kuiva suutuntuma – siinä samppanjan ihastuttavat piirteet!
Nimitystä Champagne tai samppanjamenetelmä, méthode champenoise, saavat käyttää vain Ranskan Champagnen alueen alkuperäissuojatut kuohuviinit. Champagnen maaperä on erittäin kalkkipitoinen, ja rypäleet saavat alueella tasaisesti vettä ja lämpöä. Alue on erinomainen kasvupaikka vivahteikkaille ja eleganteille viineille, joissa on sekä paahteisuutta että raikkautta. Samppanjoista löytyy erinomainen valinta; minä tahansa hetkenä, vuorokauden aikana tai viikon päivänä.
Kohti Waloa
Lähde samppanja-aftereille työporukalla tai nautiskelemaan keväästä Turun kattojen yllä. Illan aikana useita eri samppanjoita saatavissa laseittain, vakiosamppanjasta vuosikertoihin. Mukana tunnelmoimassa klo 19 alkaen DJ. Annetaan kevään hiipiä sydämiimme ja riemukuplien valloittaa mielemme. Kohti Waloa.